قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار قیمت طلا امروز ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴ قیمت سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی اعلام شد اعلام نتایج پنجمین مرحله پیش فروش سکه بانک مرکزی/ تخصیص ۶۵۰ هزار قطعه سکه در مرکز مبادله ایران طلا در آستانه رکوردشکنی تاریخی ۴۰۰۰ دلار نرخ جدید بنگاه‌های املاک اعلام شد + جزئیات کامل

درخواست تولیدکنندگان لوازم خانگی از وزیر صنعت چه بود؟

انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با ارائه توضیحاتی در مورد تغییرات قیمت نهاده‌های تولید از وزیر صنعت درخواست کرده متناسب با تغییر قیمتی مواد اولیه امکان افزایش قیمتها را برای تولیدکنندگان لوازم خانگی فراهم کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  درحال حاضر بازار لوازم خانگی در رکود قابل توجهی به سر می برد و به اعتقاد فروشندگان مردم فقط به قید ضرورت به بازار مراجعه کرده و بیشتر ترجیح می دهند لوازم خانگی خود را تعمیر کنند. البته در بازار راکد لوازم خانگی همچنان کالاهای قاچاق در صدر فروش قرارداشته و نسبت به تولیدات داخلی سهم بالایی از بازار را به خود اختصاص داده اند.

 

در این شرایط وزارت صنعت برای مدیریت بازار ضمن مقابله با ورود کالاهای قاچاق تصمیم گرفته است برای حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده در بازار لوازم خانگی نصب قیمت کالا را بر روی این محصولات الزامی نماید. هرچند نصب قیمت کالا با مخالفت جدی تولیدکنندگان روبروست اما بعد از چانه زنی های بسیار این موضوع از 15 دی ماه اجرایی خواهد شد.

 

با الزام نصب قیمتها بر روی کالاها تولیدکنندگان معتقدند باید تعدیل قیمتی نیز بر روی محصولات اعمال شود در غیر این صورت تولید برای ما به صرفه نیست.

 

به همین منظور انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با ارائه توضیحاتی در مورد تغییرات نهاده‌های تولید از وزیر صنعت درخواست کرده است متناسب با تغییر قیمتی مواد اولیه امکان افزایش قیمتها را برای تولیدکنندگان لوازم خانگی درنظر بگیرند.

 

براساس نامه انجمن صنایع لوازم خانگی به وزیر صنعت نرخ جاری تورم عمومی 40 درصد و تورم بخش تولید 78 درصد و افزایش قیمت نهاده های تولید رقم قابل توجهی است. با توجه به این موضوع ما نیازمند یک سیاستگذاری جامع و اجتناب ناپذیر در تعدیل منطقی قیمت ها هستیم.

 

در حال حاضر این درخواست به وزیر صنعت ارسال شده و هنوز مشخص نیست آیا وزیر صنعت با افزایش قیمت لوازم خانگی موافقت خواهد کرد یا خیر./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار